Organoid

︎ MAKERS & MERKEN


We beleven de wereld rond ons met al onze zintuigen. In een natuurlijke omgeving zijn we op ons best. Organoid Natural Surfaces brengt dit gevoel van comfort tot in uw woning of werkruimte.


Ruwe materialen zoals Alpen hooi, bloemblaadjes en mos worden verwerkt tot muurbekleding, fineer, laminaat en akoestische toepassingen. Dankzij het delicate productieproces worden de natuurlijke kenmerken van geur, kleur en tactiliteit bewaard.

b.UMAMI is de Organoid verdeler voor Vlaanderen. In onze showroom kan u de producten en hun toepassingen ervaren. We begeleiden u in uw denkproces en beantwoorden graag uw vragen.
 
Organoid werkt volgens het Mix en Match principe.
Er zijn verschillende substraten voor diverse toepassingen die gecombineerd worden met een collectie decors. Een groot deel producten zijn uit stock leverbaar. Vanaf een bepaalde hoeveelheid kan je je eigen decor laten maken.

Het uitzicht van de decors wordt bepaald door het type natuurlijk materiaal en de hoeveelheid. Van zwaar bestrooide volle oppervlakken, tot een lichte bestrooiing waarbij de ondergrond zichtbaar blijft.
Die ondergrond is voor muurbekleding wit eco-vlies of een vlies van natuurlijk vlas.

Voor andere interieur toepassingen is er de flexi voor fineer toepassingen, het laminaat voor constructies
op maat, kurk voor bevloering (te verlijmen of via klik systeem) en panelen voor akoestische oplossingen.
CONTACT INFO

Atelier Billiet BV
Gouden-Boomstraat 5
B-8000 Brugge

margot@atelierbilliet.be

+32 (0)473 851 627

BTW BE0768.654.130

︎    ︎     ︎


Stuur ons een bericht