(Re)Mastered

︎ MAKERS & MERKEN


Het project (Re)Mastered van Atelier Billiet vormt authentieke kunst om tot een nieuw en uniek textielontwerp, behang, interieur- of modeobject.

De originele werken worden visueel grondig geanalyseerd en doorgelicht. Daarbij komen vaak details aan het licht die voor de doorsnee kijker onzichtbaar blijven.

Ook kleurpalet, compositie, techniek en materiaal inspireren de designers van (Re)Mastered tot het maken van inventieve producten en patroonherhalingen.
Sommige kunstwerken worden volledig door elkaar geschud, waarbij het nieuwe eindresultaat een soort tegenpool wordt, bekeken vanuit een hedendaagse vormgeving.

In andere gevallen worden de Meesters in alle voorzichtigheid benaderd en zorgen een paar schijnbaar minieme ingrepen voor een grote visuele impact. De sfeer van het werk blijft aanwezig en toch kijken we naar een nieuw ontwerp, alsof het altijd zo geweest is.
(Re)Mastered biedt een volledige service op maat en levert textiel per lopende meter, behang per rol of volledige panorama’s.

Ook plaatsing en afwerking bieden wij aan. Contacteer ons voor meer info en mogelijkheden. 
CONTACT INFO

Atelier Billiet BV
Gouden-Boomstraat 5
B-8000 Brugge

margot@atelierbilliet.be

+32 (0)473 851 627

BTW BE0768.654.130

︎    ︎     ︎


Stuur ons een bericht